Градинар

Градинар
Градината може да бъде истински рай за Вас и Вашето семейство, ако бъде поддържана правилно. Ако обаче не разполагате с достатъчно време за тази цел, избуяват бурени, дворът изглежда занемарен и неприветлив. Чудите се как да възстановите хармонията навън? Доверете се на платформата Housecare.bg!

Ползи от наемането на квалифициран градинар
• Градината е добре окосена, а цветята поддържани и цъфтящи;
• Градината е обезпаразитена и вашите деца и домашни любимци могат да тичат на воля;
• Градината има добър естетически вид и Вашите гости ще бъдат впечатлени;
• Спестявате време от лична поддръжка, което може да инвестирате във важните за Вас проекти и задачи.

Housecare.bg Ви свързва с точния човек за поддръжка на двора и градината
След бърза регистрация на нашия сайт може да въведете в календара желаната дата за посещение от градинар и платформата ще Ви свърже с подходящите хора, които са налични и свободни във Вашия град. Ще осъществите директен контакт с човека, който сте си харесали и подбрали предварително на базата на биографичните данни за квалификация, които е предоставил на сайта.

Ако се занимавате с градинарство
Ако Вие сте градинар и се занимавате с поддръжка на тревни площи, обезпаразитяване и др., не се колебайте да се включите в нашата платформа! Ще получите възможност да намерите подходяща работа във Вашия град или да изкарате допълнително пари над основните Ви занимания. Създайте си профил, попълнете необходимата информация за наличен опит и ще получите оферти директно от желаещите Вашата услуга.
bottom

Регистрирай се сега като

Клиент или Професионалист